Asking Who You Really Are

asking who you really are




Sometimes in life, you need to ask who you are. Who you really are.

Maybe it's not really you. Maybe all that they knew is just a mask. When you're going home and take off your mask, you don't even know who you are anymore. What you really want to do.

You're tired of showing a nice smile, expressing yourself, and giving the illusion that you are happy. Actually, you didn't feel anything at all.

Empty inside.

The wound of yours covered with a layer of fake skin.

So, I'm asking you, my friend. Why did you do that?

Show me your wounds please. We can treat it together. Back to your real self.

Waiting for the sunrise. Be happy.



Cuma sekadar pemikiran random di Sabtu pagi. Aku tahu bahwa sepertinya grammar-nya berantakan. Tapi aku sudah terlalu lama tidak menerjemah. So, yeah. Butuh berkutat dengan kamus dan belajar lagi.

12 komentar

  1. Tapi, kadang-kadang bertanya tentang siapa diri kita ke diri sendiri juga ada bagusnya. Sebagai bahan instrospeksi :)

    BalasHapus
  2. WHo am I? I am a spiderman!! Hehehe.. well, idk who i am nih mba, aku siapa ya? Sebenarnya pertanyaan ini harus dijawab apa

    BalasHapus
  3. Pertanyaan kaya gini, cukup berat dan bikin stress. Paling engga, kita memang harus punya seseorang yang menerima kita apa adanya, yang bener bener nerima ngga cuma baiknya tapi buruknya kita, yang bisa kita percaya, supaya kita bisa jadi diri kita sendiri, diri kita yang sebenar-benarnya.

    BalasHapus
  4. i know who i am, but i dont know what really i want.

    it is struggling, when u dont interest what u have done now, but you have to

    BalasHapus
  5. Pertanyaan yang perlu kita tanyakan setiap saat ke dalam diri kita.

    BTW, English saya juga berantakan sekarang :(

    BalasHapus
  6. Gooh luck mbak. Yang penting sudah berusaha, saya aja blm tentu bisa

    BalasHapus
  7. who am i? just me, i am what you think

    BalasHapus
  8. Pertanyaan yang sewaktu-waktu bisa menjadi sulit, dan sewaktu-waktu bisa menjadi sederhana.. Sesuai suasana hati pasti nya..

    BalasHapus
  9. who am i ? I'm not what you think..

    BalasHapus
  10. Who I am? So what did you asked? Are you Facebook, everyday ask everyone about their mood? (artinya nggak tahu, yang penting canggih nggak bahasa inggrisku?)

    BalasHapus
  11. Who am I? I'm a myself. This me, whether people like or not, I don't care as long as I am still in right way. Life is too short, so just make our selfe happy. It's not time to make people happy but we are not.

    BalasHapus
  12. who am i? saya hanyalah manusia bisa yang haus akan ilmu.. boleh donk di inggrisin hahaa

    BalasHapus